Deel
Deel dit recept

Pasta pesto met groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
 
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de kip in blokjes. Breng dit op smaak met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een koekenpan en bak hier de kip goudbruin.
  3. Halveer de cherry tomaatjes.

  4. Bereid de Iglo Groente-Idee zoals aangegeven op de verpakking. Voeg hieraan de bladspinazie toe. Voeg wanneer de bladspinazie volledig verwarmd is ook de cherry tomaatjes, kip en de pasta toe.

  5. Verdeel het mengsel over de borden en garneer met de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Deel
Deel dit recept