Ingrediënten
500 gram
rundergehakt
400 gram
aardappelschijfjes (voorgekookt)
150 gram
geraspte belegen kaas
1
ui
2 el
olijfolie
1 tl
gehaktkruiden
1/2 tl
nootmuskaat
zout
peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Pel en snipper de ui. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hier de ui in tot deze glazig ziet. Voeg daarna het gehakt aan de pan toe.
- Breng het gehakt op smaak met een snufje zout, peper en gehaktkruiden. Rul het gehakt gaar.
- Bereid de iglo Spinazie à la crème zoals omschreven op de verpakking.
- Bedek de bodem van de ovenschaal met het mengsel van gehakt en ui. Bedek het gehakt met de iglo Spinazie à la crème en eindig met het strokend op elkaar leggen van de aardappelschijfjes. Bestrooi de ovenschotel met de geraspte kaas en nootmuskaat.
Zet de ovenschotel op een rooster in het midden van een voorverwarmde oven, tot de aardappelschijfjes gaar zijn en de kaas gesmolten en gegratineerd is.
Serveertips
De Iglo Spinazie à la crème kan eventueel ook vervangen worden door Iglo Spinazie Boursin.
Het rundergehakt kun je ook vervangen voor Green Cuisine vegetarische gehakt.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
525
26,4 gram
9,9 gram
6,6 gram