´╗┐

Ovenschotel met Mediterraanse Vis

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ovenschotel met Mediterraanse Vis

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
400 gram 
Voorgekookte aardappelschijfjes
250 gram 
Cherrytomaten
1  
rode ui
1/2 
courgette
Olijfolie
Peper en Zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Meng de aardappelschijfjes met de tomaten, de courgette en de ui in de ovenschaal. Meng de olijfolie er goed doorheen. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Leg de vis op de aardappels en groenten.

  4. Doe de ovenschotel voor 35 minuten in de voorverwarmde oven.