Deel
Deel dit recept

Orecchiette pasta met zalm, saffraansaus en rucola

Rezept für Wildlachs auf Orecchiette mit Safran Sauce und Rucola
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontdooi de iglo Atlantische Zalm.
  2. Bereid de orecchiette zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Maak vervolgens de saffraansaus: snipper de ui en bak ze in boter tot ze glazig zien. Voeg de bouillon en room toe. Breng de saus op smaak met saffraan en kook de saus voor ongeveer 10 minuten. Haal de saus van het vuur en pureer hem met een staafmixer. Verdik de saus eventueel met wat maizena en breng op smaak met peper en zout. 
  4. Snijd de zalmfilets in stukjes en bak de zalm in een pan met olijfolie. 
  5. Meng de pasta door de saffraansaus en serveer samen met de rucola en zalm. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept