One pot pasta met Spinazie en pesto

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
One pot pasta met Spinazie en pesto

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
penne
100 gram 
groene pesto
1 verpakking 
verse basilicum
1 kopje 
geraspte Parmezaanse kaas
1/2 kopje 
pijnboompitten
4 tenen 
knoflook
2 el 
boter
1 
ui
1 tl 
zout

Bereiding

  1. Kook de penne met een snufje zout al dente zoals omschreven op de verpakking. Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn.
  2. Giet de penne af en laat deze afkoelen in een bakje. Hergebruik de pan voor het koken van de rest van het gerecht. 
  3. Verwarm de boter in de pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zien. Voeg vervolgens ook de iglo Spinazie a la Crème toe en bereid deze volgens verpakking.
  4. Voeg de pesto, pijnboompitjes, verse basilicum en een deel van de geraspte kaas toe.
  5. Voeg vervolgens ook de penne toe aan de pan en roer alles goed door elkaar. Strooi bij het serveren van de pasta nog wat extra geraspte kaas over het bord heen. Eet smakelijk!