One pot pasta met Spinazie en pecorino

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
One pot pasta met Spinazie en pecorino

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 gram  
Spaghetti
100 gram 
pecorino
20 
cherry tomaatjes
1 
ui
1 teen 
knoflook
800 ml 
water
1 verpakking 
verse basilicum
zout
peper

Bereiding

  1. Voeg alle ingrediënten, behalve de iglo Spinazie, toe aan de pan en breng deze aan de kook.
  2. Zet het vuur lager zodra het water aan de kook is en laat het ongeveer 13 minuten pruttelen. Roer regelmatig.
  3. Voeg de iglo Spinazie toe aan de pan, net voordat de spaghetti al dente is en het meeste water heeft opgenomen. Roer regelmatig en laat het eten nog vijf minuten koken.
  4. Serveer de spaghetti gelijk, zodat het lekker warm is. Eet smakelijk!