Deel
Deel dit recept

Foodness - Omelet muffins met spinazie, quinoa en Hüttenkäse

spinazie muffins
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

"Deze muffins zijn vullend genoeg om een actieve ochtend mee door te komen." (Foodness)

Dit is een recept van Foodness, voor meer informatie en foto's kijk op: http://www.foodness.nl/recipe/detail/888/omelet_muffins_met_spinazie_quinoa_en_huettenkaese

'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de spinazie uit de vriezer en laat deze ontdooien.
  2. Roer de spinazie los met de eieren, kerriepoeder, cayennepeper, zout en Hüttenkäse.

  3. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Roer tot slot ook de gekookte quinoa erdoor.

  5. Vet 6 ovenbestendige muffinvormpjes in met wat boter.

  6. Bak de muffins ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 °C. Ze zijn klaar als de vulling volledig gestold is. Dit kun je checken door er een satéprikker in te steken: als daar geen beslag aan blijft plakken als je hem uit de muffin haalt is-ie gaar. Tip: Je kunt de muffins 3-4 dagen bewaren in de koelkast.

Deel
Deel dit recept