Deel
Deel dit recept

Ocean Cuisine Peterselie met aardappels en courgette

Ocean Cuisine iglo
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen en courgette in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter.

  2. Bak de aardappelblokjes in een grote pan met wat olijfolie tot ze gaar zijn.

  3. Bereid de Ocean Cuisine Peterselie visfilets volgens de instructies op de verpakking.

  4. Voeg ondertussen de courgetteblokjes, rozemarijn en tijm toe aan de aardappelen.

  5. Maak voor de finishing touch nog een vinaigrette. Snijd de groene kruiden en de zongedroogde tomaten klein en voeg daar olijfolie en azijn aan toe.

  6. Plaats de Ocean Cuisine Peterselie visfilet naast de aardappel- en courgetteblokjes op een bord en werk het af met de vinaigrette. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept