Deel
Deel dit recept

Ocean Cuisine Rozemarijn & Citroen met pastasalade

Ocean Cuisine iglo
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de Ocean Cuisine Peterselie visfilets volgens de instructies op de verpakking.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar in kokend water en koel daarna onmiddellijk af onder koud stromend water.
  3. Snijd de courgette in kleine stukjes, de rode ui in kleine reepjes en de kerstomaten doormidden.
  4. Bak de courgette stukjes kort in een beetje olijfolie.
  5. Meng vervolgens de koude pasta met de stukjes courgette, reepjes rode ui, halve kerstomaten, blaadjes basilicum en een eetlepel olijfolie.
  6. Serveer de gebakken visfilets met de pastasalade. Versier eventueel het bord met wat bieslook. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept