Deel
Deel dit recept

Ocean Cuisine Mosterd & Kruiden met gevulde aardappel en spinazie

Ocean Cuisine iglo
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de aardappelen grondig en kook ze gaar in de schil.
  2. Bereid de iglo Spinazie met Alpro zoals aangegeven staat op de verpakking.
  3. Bereid ondertussen de Iglo Ocean Cuisine Mosterd & Kruiden visfilets volgens de instructies op de verpakking.
  4. Snijd de gekookte aardappelen doormidden (zoals op de aafbeelding) en hol ze een klein beetje uit. 
  5. Stamp de uitgeholde aardappelresten fijn en meng dit met de Spinazie met Alpro. Gebruik hier meer spinazie dan aardappel voor. Vul vervolgens de aardappelen met een bolletje van dit mengsel.
  6. Serveer de 2 gevulde aardappelen met de Ocean Cuisine visfilet en de gemengde sla. Werk de sla af met een paar kerstomaatjes. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept