Deel
Deel dit recept

Noedel Fish Burger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking, spoel af met koud water en laat afkoelen. Meng de noedels vervolgens met een ei en naar smaak wat zout en paprikapoeder.

  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak van de noedels 4 hoopjes. Bak de noedel burgers in 12 minuten en draai ze hierna om, bak ze nogmaals 10 minuten op de andere zijde. Bereid ondertussen de visburgers zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Leg de taugé 1 minuut in gekookt water en spoel dit hierna af met koud water.

  4. Leg een noedelburger op een bord, leg er wat sla op en beleg met de plakjes tomaat, handje taugé , rode ui en leg de bereidde visburger hier bovenop. Verdeel als laatste wat chilisaus over het geheel en plaats de andere helft van de noedelburger bovenop.

Deel
Deel dit recept