´╗┐

Mediterraanse vis met rucolasalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Mediterraanse vis met rucolasalade

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
50 gram 
rucola slamelange
50 gram 
mesclun sla
40 gram 
granaatappelpitjes
30 gram 
walnoten
2 eetlepels 
extra vierge olijfolie
1 eetlepel 
witte balsamicoazijn
peper en zout

Bereiding

  1. Bereid de Mediterraanse Vis zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Meng de rucolamelange en mesclun, olijfolie, peper en zout naar smaak. Voeg daarna de witte balsamicoazijn toe en meng nog eens goed.
  3. Hak de walnoten in grove stukken en verdeel de salade over de borden.
  4. Garneer de salade met de granaatappelpitjes en walnoten. Haal vervolgens de Mediterraanse Vis uit de oven of pan en serveer naast de salade.

Serveertips

Serveer met een zoete aardappelpuree of aardappeltjes uit de oven.