Mediterraanse vis met rucolasalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

2 stukjes koolvisfilets 
50 gram 
rucola slamelange
50 gram 
mesclun sla
40 gram 
granaatappelpitjes
30 gram 
walnoten
2 el 
extra vierge olijfolie
1 el 
witte balsamicoazijn
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de koolvis in oven voor 17 minuten.
  2. Meng de rucolamelange, mesclun en olijfolie breng op smaak met peper en zout. Voeg daarna de witte balsamicoazijn toe en meng dit door elkaar.
  3. Hak de walnoten in grove stukken en verdeel de salade over de borden.
  4. Garneer de salade met de granaatappelpitjes en walnoten. Haal vervolgens de koolvis uit de oven of pan en serveer naast de salade.

Tip

Serveer met een zoete aardappelpuree of aardappeltjes uit de oven.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven