Deel
Deel dit recept

Mediterraanse vis met rucolasalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
 
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de Mediterraanse Vis zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Meng de rucolamelange en mesclun, olijfolie, peper en zout naar smaak. Voeg daarna de witte balsamicoazijn toe en meng nog eens goed.
  3. Hak de walnoten in grove stukken en verdeel de salade over de borden.
  4. Garneer de salade met de granaatappelpitjes en walnoten. Haal vervolgens de Mediterraanse Vis uit de oven of pan en serveer naast de salade.
Serveertips

Serveer met een zoete aardappelpuree of aardappeltjes uit de oven.

Deel
Deel dit recept