´╗┐

Mediterraanse vis met quinoa-saffraansalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Mediterraanse vis met quinoa-saffraansalade

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
80 gram 
quinoa
40 gram 
rozijnen
30 gram 
amandelen
30 gram 
abrikozen
1 
citroen
1/2 bosje 
koriander
1 draad 
saffraan
3 eetlepels 
olijfolie
peper en zout

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzing op de verpakking. Bereid ook de Mediterraanse Vis zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Rooster ondertussen de amandelen enkele minuten in een pan op laag vuur.
  3. Pers het sap uit de citroen en vang dit op in een apart bakje. Vergeet niet de de helft van de citroenschil te raspen.

  4. Snijd de abrikozen in kleine stukjes.

  5. Was de koriander, schud het bosje droog en snijd in grove stukken.

  6. Doe de quinoa met olijfolie, amandelen, abrikozen en rozijnen in een kom en roer dit door elkaar.

  7. Breng de salade nu op smaak met de geraspte citroenschil en het citroensap, koriander, saffraan, zout en peper. Eet smakelijk!