Deel
Deel dit recept

mediterraanse vis met linzen en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
 
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de gesneden uien en de gedroogde dragon zo’n 5 minuutjes aan op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook en prei. 
  2. Voeg de gesneden prei, de knoflook en het water toe aan de pan met ui en dragon en laat dit zo’n 8 minuten op middelhoog vuur (met de deksel op de pan) stoven.
  3. Maak de citroen schoon door hem goed te boenen en snijd door twee. Rasp de schil boven een bakje en pers 1 deel van de citroen uit boven het bakje met de rasp. Bereid de Mediterraanse Vis in een pan zoals aangegeven op de verpakking. Haal de vis uit de pan en houd deze warm op een bord met de deksel van de pan erover.

  4. Laat in dezelfde pan de spinazie slinken en voeg daaraan je bakje met citroensap en citroenrasp toe. Breng op smaak met wat peper. 
  5. Voeg de linzen toe aan het prei mengsel en warm deze nog even een paar minuutjes mee. Ze hoeven enkel even warm te worden. Verdeel vervolgens de linzen met ui en prei, spinazie en vis over de borden en leg daar eventueel nog een plakje citroen bij.

Deel
Deel dit recept