´╗┐

Mediterraanse vis met bulgur-tomatensalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Mediterraanse vis met bulgur-tomatensalade

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
100 gram 
bulgur
8 
cherrytomaten
10 
zwarte en groene olijven
20 gram 
kappertjes
1/2 
rode ui
1/2 
rode chilipeper
balsamicoazijn
basilicum
olijfolie
zout

Bereiding

  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking. Bereid ondertussen ook de Mediterraanse Vis zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Snijd vervolgens de cherrytomaten door de helft.
  3. Was en droog de basilicum om dit vervolgens in grove stukken te snijden. Bewaar wat hele blaadjes voor het garneren.
  4. Meng de cherrytomaten, olijven, rode ui en kappertjes door de bulgur. Breng op smaak met balsamicoazijn, olijfolie, chilipeper en zout.
  5. Garneer de salade met basilicumblaadjes en serveer de Mediterraanse Vis naast de salade. Eet smakelijk!