Deel
Deel dit recept

Macaroni met spinazie, ham en kaas

Macaroni met spinazie, ham en kaas
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel ondertussen de uien en snij ze in stukjes.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes ui in 4 minuten glazig. Bak de hamblokjes ca. 1 minuut mee.
  4. Voeg de spinazie hier aan toe. Roer tot de spinazie zacht en ontdooid is. Schenk de kookroom erbij en breng de saus aan de kook. Zet het vuur af. Voeg de helft van de kaas en naar smaak een snufje peper en zout toe.
  5. Meng de spinaziesaus met de warme macaroni. Verdeel de macaroni over 4 borden en strooi de rest van de kaas erover. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept