Macaroni met spinazie en kaas

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Macaroni met spinazie en kaas

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

600 gram 
macaroni
100 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
50 gram 
gorgonzola
1 el 
boter
3 el 
droge sherry
peper

Bereiding

  1. Bereid de macaroni in een pan met licht gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg deze samen met wat boter en de sherry bij de spinazie. Breng dit geheel eventueel op smaak met wat peper.
  4. Roer de gekookte macaroni door de saus en verwarm dit nog ca. 2 minuten.
  5. Serveer de macaroni met spinazie en kaas op de borden en bestrooi het gerecht nog met wat geraspte Parmezaanse kaas.