Linguine pasta met spinazie en garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Linguine pasta met spinazie en garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1,5 verpakking 
bladspinazie
1 verpakking 
800 gram 
linguine
15 gram 
pijnboompitten
70 gram 
Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Ontdooi de iglo Scampi's.
  2. Bereid de linguine volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  3. Bak de scampi's met wat olijfolie in een pan. Voeg na 4 minuten de iglo Bladspinazie en pijnboompitten toe aan de pan en verwarm op laag vuur. 
  4. Voeg de linguine toe aan de pan en roer alles goed door. Verdeel de pasta over vier borden en bestrooi met Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Serveertips

Serveer de linguine met een frisse salade!