Deel
Deel dit recept

Lekkerbekje op tomaat-mozzarella

Lekkerbekje in bierbeslag met tomaat en mozzarella
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 2 verpakkingen
  • 500 gram mozzarella
  • 4 verse tomaten
  • 4 eetlepels pesto
  • 1 ui
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C). Bereid vervolgens de lekkerbekjes volgens de instructies op de verpakking.

  2. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Giet de mozzarella af en snijd ook in plakjes. Snipper de ui.
  3. Meng de gesnipperde ui met de pesto.
  4. Leg wat tomaat en mozzarella plakjes op de borden, bestrooi dit met het pesto mengsel en breng op smaak met een snufje zout en peper.

  5. Bedek de tomaat/mozzarella salade met de gebakken lekkerbekjes bierbeslag. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept