Lekkerbekje Oergranen poké bowl

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Lekkerbekje Oergranen poké bowl

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

150 gr 
quinoa-bulgermix
1 
limoen
1 el 
sesamolie
1 el 
sojasaus
1 el 
honing
1  
eetrijpe avocado
200 gr 
voorgekookte bietjes
200 gr 
koelverse sojabonen
100 gr 
hummus rode biet
50 gr 
ongebrande pecannoten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 220 °C (hetelucht 200 °C) en bereid het Lekkerbekje Meergranen zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Kook de quinoa-bulgermix zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Maak de limoen schoon en rasp de schil.

  4. Pers de helft van de limoen uit. Meng de limoensap, sesamolie, sojasaus en honing tot een dressing.

  5. Snijd de avocado en bietjes in plakjes.

  6. Meng de limoenrasp met de quinoa-bulgermix.

  7. Vul twee bakjes met de quinoamix. Verdeel de avocado, bietjes en sojabonen over de bakjes. Schep de hummus in het midden en verdeel de pecannoten.

  8. Verdeel naar smaak dressing over de bowl’s.

  9. Serveer de Lekkerbekjes naast de bowl’s.

  10. Eet smakelijk!