Deel
Deel dit recept

Latino burger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
Latino burger
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 1 verpakking Iglo Fish Burgers Classic
    fish burgers
  • 2 broodjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 40 gram bruine suiker
  • 1/2 Jalapeño peper
  • 4 plakjes cheddar kaas
  • 1/2 avocado
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven alvast voor op 200°C (hetelucht 180°C). Verhit de olijfolie op middelhoog vuur in een pan. Snijd de uien in ringen en bak deze in een pan. Voeg 1/4 Jalapeño peper en de bruine suiker toe en meng alles tot een geheel. Roerbak totdat de uienringen en de Jalapeño pepers gekarameliseerd en zacht zijn.
  2. Bereid de visburger zoals op de verpakking staat aangegeven. Doe de andere 1/4 Jalapeño peper in de blender. Voeg de mayonaise toe en breng dit eventueel op smaak met wat peper en zout en pureer, totdat het een glad geheel geworden is.

  3. Schil de avocado en snijd deze in dunne schijven en leg intussen de cheddar kaas op de visburgers in de oven en laat de kaas smelten. Verdeel 1 eetlepel van de Jalapeño mayonaise over de binnenkant van de broodjes. Leg een burger met de kaas op de onderste helft van het broodje. Verdeel de avocado over de broodjes en maak het geheel af met enkele eetlepels gekarameliseerde ui en Jalapeño.

Deel
Deel dit recept