Deel
Deel dit recept

Lasagne met zalm, Spinazie à la crème en geitenkaas

Zalm spinazie lasagna
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C) en vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

  3. Bereid de Iglo spinazie à la crème volgens instructies op de verpakking.

  4. Haal de zalm uit de koelkast en snijd deze in kleine blokjes.

  5. Vul de ovenschaal om en om met een laagje Iglo spinazie à la crème, zalm en lasagnebladen. Begin en eindig met een laagje Iglo spinazie.

  6. Eindig met een plakje geitenkaas en bak de lasagne gedurende 40-45 minuten in een oven op 200 °C. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept