Deel
Deel dit recept

Kokos spinaziesoep

Kokos spinaziesoep
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kalkoenborstfilet in kleine stukjes en laat deze ca. 10 minuten in het kokosmelk gaarkoken.
  2. Verwarm ondertussen de Spinazie à la Crème zoals aangegeven staat op de verpakking.
  3. Snijd de champignons in schijfjes, snijd de chili zeer fijn en snijd de gember in fijne blokjes. Haal van het citroengras de binnenste, harde kern eruit en snijd dit in fijne ringen.
  4. Voeg vervolgens de gember, champignons, chili en citroengras toe aan het vlees in de kokosmelk.
  5. Laat dit bij een lage temperatuur nog ca. 4-5 minuten sudderen.
  6. Voeg ten slotte ook de spinazie toe en breng het geheel op smaak met wat limoensap en bruine suiker. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept