Deel
Deel dit recept

Kippenborst met een spinazielaag

Kippenborst met een spinazielaag
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 50 gram Iglo Spinazie à la Crème 170gr
    1
  • 2 kippenborstfilets
  • 200 gram cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eigeel
  • 125 ml kippenbouillon
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid vervolgens de iglo Spinazie a la Crème zoals omschreven staat op de verpakking.
  2. Kruid de kippenborstfilets met peper en een snufje zout en bak ze vervolgens aan alle kanten goudbruin.
  3. Meng de spinazie met het eigeel, de parmezaanse kaas en knoflook. Strijk dit mengsel dik over de filets heen.
  4. Snipper de ui en bak deze glazig in een pan met olijfolie. Halveer tegelijkertijd de cherrrytomaten en laat deze kort meebakken.
  5. Voeg de bouillon en honing aan de pan toe. Doe dit alles vervolgens In een vuurvaste vorm en leg de filets erin. Laat de schotel ca. 10 minuten in de oven gratineren.

Deel
Deel dit recept