Deel
Deel dit recept

Kalkoenfilet met Aziatische spinazie

Kalkoen filet met Aziatische spinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 1 verpakking Iglo Bladspinazie 450gr
    iglo bladspinazie 450g
  • 500 gram kalkoenfilet
  • 2 lente-uien
  • 2 stengels citroengras
  • 2 rode chili peulen
  • 4 eetlepels sesamzaad
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Kalkoenfilet met koud water afspoelen en droog deppen. Besprenkel met een snufje peper.
  2. Olie in een pan verwarmen en het vlees aan beide kanten kort bakken.
  3. Lente-ui fijn snijden en het citroengras schoonmaken, wassen en in kleine repen snijden. Chili peulen in de lengte snijden, ontpitten en in smalle repen snijden. Vervolgens alles bij het vlees in de pan doen.
  4. Bereid de iglo Bladspinazie in een pan volgens instructies op de verpakking. Roer de spinazie om met een grote lepel en kruid het met zout en peper. Voeg het sesamzaad toe en laat alles kort met de deksel op de pan met een deksel erop trekken.
  5. Kalkoenfilet met de "Aziatische" spinazie en een lepel crème fraîche serveren.
Deel
Deel dit recept