Kalkoenfilet met Aziatische spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Kalkoenfilet met Aziatische spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 gram 
kalkoenfilet
2 
lente-uien
2 stengels 
citroengras
2 
rode chili peulen
4 eetlepels 
sesamzaad
4 eetlepels 
crème fraîche
2 eetlepels 
plantaardige olie
zout
peper

Bereiding

  1. Kalkoenfilet met koud water afspoelen en droog deppen. Besprenkel met een snufje peper.
  2. Olie in een pan verwarmen en het vlees aan beide kanten kort bakken.
  3. Lente-ui fijn snijden en het citroengras schoonmaken, wassen en in kleine repen snijden. Chili peulen in de lengte snijden, ontpitten en in smalle repen snijden. Vervolgens alles bij het vlees in de pan doen.
  4. Bereid de iglo Bladspinazie in een pan volgens instructies op de verpakking. Roer de spinazie om met een grote lepel en kruid het met zout en peper. Voeg het sesamzaad toe en laat alles kort met de deksel op de pan met een deksel erop trekken.
  5. Kalkoenfilet met de "Aziatische" spinazie en een lepel crème fraîche serveren.