Deel
Deel dit recept

Kabeljauwhaasje met groenten en Hollandse garnalen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in licht gezouten water volgens instructies op de verpakking gaar. Maak hiernaast 100 ml visbouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Gaar de groenteschotel zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Maak terwijl de aardappelen koken en de groenten op een matig vuur staan, de kabeljauw klaar zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Maak intussen het sausje door een beetje visbouillon in te koken met een scheutje room, wat peterselie en kleine blokjes tomaat. Voeg hier ook de grijze garnalen aan toe.
  5. Als de kabeljauw klaar is, snijd je de aardappelen in tweeën en dresseer je de borden met een beetje groenten en 4 halve aardappels. Leg daar vervolgens een stukje kabeljauw op en werk het af met een beetje saus. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept