Kabeljauw uit de oven met Italiaanse groente

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 1/2 verpakking 
pompoen zoete aardappel groente idee
400 gram 
kabeljauwfilets
1 
rode ui
2 trossen 
cherry tomaatjes
100 gram 
feta
2 teentjes 
knoflook
1 el 
munt
1 
citroen
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de knoflook en munt in kleine stukjes en rasp de schil van de citroen. Knijp ook de citroen uit en meng het geheel in een kommetje. Marineer hierin de kabeljauw en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de rode ui in halve maantjes, en de cherry tomaatjes doormidden. Bedek de ovenplaat met Groente-Idee Italiaans en leg hierop de gemarineerde kabeljauw. Leg vervolgens  de ui en tomaatjes verspreid op de ovenplaat.
  4. Doe het geheel voor 17 minuten in de oven en bestrooi hierna met verkruimelde fetakaas. Smakelijk eten!

Tip

Gebruik de overige halve verpakking van de Italiaanse groenten in een tomatensaus voor een pasta.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
237
9,5 gram
5,8 gram
9,5 gram