Japanse visburger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bak de Iglo Fish Burgers Hot & Spicy zoals aangegeven op de verpakking. Verhit ondertussen een klein beetje plantaardige olie in een koekenpan en bak drie spiegeleieren van de kwarteleitjes. 

  2. Snijd de tomaat in dunne plakken. Meng in een schaaltje twee eetlepels mayonaise en een halve theelepel wasabi.

  3. Snijd drie plakken brood van ongeveer 1 centimeter dik af. Snijdt de korsten van het brood zodat je drie rechthoeken overhoudt, halveer deze rechthoeken diagonaal zodat je in totaal zes driehoeken hebt. Halveer ook de bereidde visburgers diagonaal.

  4. Leg drie van de gesneden broodjes op een plank of bord. Beleg ieder broodje achtereenvolgend met een eetlepel zeewier, een halve visburger, twee plakken tomaat, 1,5 theelepel wasabi mayonaise en het gebakken eitje en sluit het broodje tot slot af met een tweede driehoekje gesneden brood.