Deel
Deel dit recept

Italiaanse zalmpasta

Pasta met zalm en spinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim kokend water, met een beetje zout, volgens instructies op de verpakking.

  2. Snijd intussen de Atlantische Zalm in kleine stukjes en bak deze samen met de spinazie, melk en cherrytomaten gedurende ca. 5 minuten in een pan op middelhoog vuur.

  3. Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in kleine stukjes. Voeg daarna de pasta en de mozzarella stukjes aan de pan toe en verhit dit (onder af en toe roeren) nog gedurende ca. 2 minuten. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept