´╗┐

Italiaanse zalmpasta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Italiaanse zalmpasta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
Iglo Atlantische Zalm
250 gram 
penne pasta
16 
cherrytomaatjes
200 gram 
mozzarella
160 ml 
melk
peper
zout

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim kokend water, met een beetje zout, volgens instructies op de verpakking.

  2. Snijd intussen de Atlantische Zalm in kleine stukjes en bak deze samen met de spinazie, melk en cherrytomaten gedurende ca. 5 minuten in een pan op middelhoog vuur.

  3. Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in kleine stukjes. Voeg daarna de pasta en de mozzarella stukjes aan de pan toe en verhit dit (onder af en toe roeren) nog gedurende ca. 2 minuten. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper. Eet smakelijk!