Deel
Deel dit recept

Italiaanse bol met Spinazie en ei

Bekijk de receptvideo!
Italiaanse bol met Spinazie en ei
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Smelt de boter in een pan en fruit hier de ui en knoflook in tot ze glazig zien.
  3. Voeg de iglo Spinazie a la Crème toe aan de pan en laat dit goed warm worden.
  4. Voeg het paneermeel, de peper en nootmuskaat toe, zodra de Spinazie gaar is. Roer dit goed door. 
  5. Snijd de topjes van de Italiaanse bollen af en hol de broodjes uit. Leg ze vervolgens op een met ovenpapier beklede bakplaat.
  6. Bekleed de binnenkant van de bollen met 2 a 3 plakjes mozzarella en 2 eetlepels Spinazie. 
  7. Druk met de lepel op de vulling, zodat er een klein holletje ontstaat. Breek hier het ei boven.
  8. Bak de bollen ongeveer 25 minuten in de oven, totdat het eiwit gestold is. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept