Deel
Deel dit recept

Italiaanse aardappelpuree met groenten en Mediterraanse vis

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven alvast voor op 210°C. Schil de aardappels en kook ze in een pan water met wat zout gaar. Giet dit af en stamp samen met de creme fraiche fijn met een stamppot stamper of een staafmixer.

  2. Snijd de knoflook en de peterselie fijn. Meng de helft van de peterselie samen met de knoflook, citroensap, Parmezaanse kaas en de aardappelpuree. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bereid de Mediterraanse Vis zoals aangegeven op de verpakking. Bereid ondertussen ook de Iglo Groente-Idee zoals aangegeven op de verpakking.

Serveertips

Serveer de aardappelpuree met de Italiaanse vis en groenten en garneer met de overige peterselie.

Deel
Deel dit recept