Deel
Deel dit recept

Indische spinaziesalade

Indische spinaziesalade
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 100 gram Iglo Bladspinazie 450gr
    bladspinazie
  • 6 eetlepels zonnebloempitten
  • 3-4 eetlepels rozijnen
  • 125 gram yoghurt naturel
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels honing
  • 1 potje kerriepoeder
  • 1 potje kaneelpoeder

Bereiding

  1. Ontdooi de spinazie volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de zonnebloempitten in de olie. Voeg de rozijnen en bladspinazie toe en laat alles ca. 3 minuten koken.

  3. Pel de teentjes knoflook en druk ze met een pers fijn. Voeg ze aan de spinazie toe.
  4. Breng het geheel op smaak met wat honing, een snufje kerrie- en kaneelpoeder en serveer het met yoghurt.
Deel
Deel dit recept