´╗┐

Indische spinaziesalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Indische spinaziesalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

6 eetlepels 
zonnebloempitten
3-4 eetlepels 
rozijnen
125 gram 
yoghurt naturel
1 eetlepel 
zonnebloemolie
2 teentjes 
knoflook
2 theelepels 
honing
1 potje 
kerriepoeder
1 potje 
kaneelpoeder

Bereiding

  1. Ontdooi de spinazie volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de zonnebloempitten in de olie. Voeg de rozijnen en bladspinazie toe en laat alles ca. 3 minuten koken.

  3. Pel de teentjes knoflook en druk ze met een pers fijn. Voeg ze aan de spinazie toe.
  4. Breng het geheel op smaak met wat honing, een snufje kerrie- en kaneelpoeder en serveer het met yoghurt.