Visburger Hot & Spicy met guacamole

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Visburger Hot & Spicy met guacamole

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
hamburger broodjes
2 
avocados
1 
tomaat
1 
sjalot
1 teentje 
knoflook
1 
rode peper
1 
limoen
1 blikje 
mais
100 gram 
veldsla
1 potje 
zongedroogde tomaatjes
1 fles 
Chiracha hot chili saus
zout
peper

Bereiding

  1. Bak de iglo Fish Burgers Hot & Spicy zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Voor de guacamole, verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijdt deze in hele kleine blokjes, snijdt ook de sjalot, knoflook en rode peper in hele kleine blokjes. Prak deze samen met de 2 avocado's en knijp hier een half limoentje in uit. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
  3. Beleg de hamburger broodjes met de guacamole, Fish Burgers Hot & Spicy, mais, veldsla, zongedroogde tomaatjes en chiracha saus (wees hier voorzichtig mee want deze saus is zeer pittig). Smakelijk eten!