Deel
Deel dit recept

Visburger Hot & Spicy met guacamole

hs1
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 2 verpakkingen Iglo Fish Burgers Hot & Spicy
    hotspicy
  • 4 hamburger broodjes
  • 2 avocados
  • 1 tomaat
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 1 blikje mais
  • 100 gram veldsla
  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
  • 1 fles Chiracha hot chili saus
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Bak de iglo Fish Burgers Hot & Spicy zoals aangegeven op de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Voor de guacamole, verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijdt deze in hele kleine blokjes, snijdt ook de sjalot, knoflook en rode peper in hele kleine blokjes. Prak deze samen met de 2 avocado's en knijp hier een half limoentje in uit. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
  3. Beleg de hamburger broodjes met de guacamole, Fish Burgers Hot & Spicy, mais, veldsla, zongedroogde tomaatjes en chiracha saus (wees hier voorzichtig mee want deze saus is zeer pittig). Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept