Deel
Deel dit recept

Hollandse groenten met zalm en zoete aardappel frietjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 

  2. Was de zoete aardappel grondig. Snijdt deze vervolgens in frietjes. Voeg de knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder en de olijfolie toe aan de gesneden frietjes. Mix dit goed door elkaar en verdeel dit over een bakplaat. Plaats de frietjes in de oven en bak deze in 30 minuten goudbruin.
  3. Kruid de zalm ondertussen naar smaak met zout en peper. Bereid de Iglo  Atlantische Zalm op huid zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Bereid ondertussen de Iglo Groente-Idee zoals aangegeven op de verpakking. Halveer voor de saus de limoen en meng het sap met twee eetlepels mayonaise . Voeg hieraan een halve theelepel kerriepoeder toe.
Serveertips

Serveer de zalm op de groenten samen met de frietjes.

Deel
Deel dit recept