Worst met Andijvie en Gebakken Krieltjes

Endives
5 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd

Bereiding

  1. Bak de worstjes tot ze mooi gekleurd zijn en houd ze warm.
  2. Snipper de ui en bak in een hete koekenpan met een beetje olijfolie tot ze glazig zijn. Voeg de gebakken aardappelen en een snufje zout toe. Laat ongeveer 15 minuten koken, roer regelmatig, tot ze mooi goudbruin zijn van kleur. 
  3. Maak tegelijkertijd de andijvie klaar volgens instructies op de verpakking.
  4. Serveer de andijvie naast de worst en aardappelen, bestrooi met gehakte peterselie en peper. Maak het gerecht af met een saus naar keuze. Eet smakelijk!

Ingrediënten

600 gram 
Krieltjes
4 
Worstjes of saucijzen
450 gram 
Andijvie Crème
1 
Ui
Peterselie
Olijfolie
Zout en Peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden