Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Green Cuisine Spinazie sticks Pad Thai stijl

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

160 gram rijstnoedels 
1 kleine broccoli 
1 rode paprika 
1/2 ui 
5 gram verse gember 
1/2 bosje koriander 
1 el sojasaus 
1 el olijfolie 
1 tl sesamzaad 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de rijstnoedels "al dente" zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de broccoli in roosjes, spoel ze af en kook ze 8 minuten in kokend gezouten water.
  3. Snijd ondertussen de paprika, verwijder de zaadlijsten en de steelaanzet. Snijd vervolgens de paprika in reepjes.

    Schil de gember en snijd vervolgens de gember en de koriander fijn. Schil de ui en snijd hem in dunne reepjes.

  4. Verwarm de oven voor op 220°C (200°C hete lucht). Leg de diepvries Green Cuisine Spinazie Sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 10 minuten. Halverwege omdraaien. 
  5. Giet in een hete pan 1 el olijfolie en fruit de ui met een snufje zout. Voeg de paprikareepjes, de gember en een beetje zout toe, bak dan met de deksel op de pan ongeveer 10 minuten, terwijl je regelmatig roert. 
  6. Roer de uitgelekte rijstnoedels, de broccoliroosjes, de sojasaus erdoor en laat op een hoog vuur ongeveer 2 minuten sudderen.
  7. Verdeel alles over de borden en bestrooi met de koriander, sesamzaadjes en serveer met de spinazie sticks.

Serveertips

Je kunt kokosolie gebruiken om de paprika's te sauteren en een beetje gehakt citroengras toevoegen om de smaak van je Pad Thai nog meer pit te geven!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
744
20.6 gram
1,1 gram
6.2 gram