Ingrediƫnten
Bereiding
Kneed de boter, kwark, een snufje zout, tarwemeel en twee eetlepels koud water tot een glad beslag. Maak van het deeg een bol en verpak deze in de vershoudfolie. Laat dit vervolgens 30 minuten in de koelkast rusten. Verwarm intussen de oven voor op 175°C.
Verhit de olie in een pan en bak hierin de inhoud van de Italiaanse Groente-idee verpakking gedurende ongeveer 3 minuten. Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit tot een dikte van circa 3 mm. Zorg ervoor dat je werkblad goed bedekt is met bloem om te voorkomen dat het deeg aan het werkblad blijft plakken. Druk 8 cirkels met een diameter van ongeveer 12 cm uit het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de deegcirkels hierop. Verdeel de groenten over de deegcirkels en zorg ervoor dat de buitenste rand vrij blijft. Klap de deegranden naar binnen en druk deze zachtjes aan. Meng vervolgens de melk en het ei goed door elkaar en verdeel dit mengsel over de deegranden met een kwast. Bestrooi tot slot het geheel met Parmezaanse kaas. Bak vervolgens de groentetaartjes in 20 minuten goudbruin.
Haal de groentetaartjes uit de oven en haal de blaadjes van de rozemarijn takjes af om deze vervolgens over de groentetaartjes te verdelen. Eet smakelijk!