Deel
Deel dit recept

Pompoen en Zoete aardappel burger

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de Groente-Idee Pompoen & Zoete aardappel zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de rode kool, wortel en appel in dunne reepjes. Meng dit met de witte wijnazijn.

  2. Snij de knoflook alvast zeer fijn. Meng de helft van de knoflook in een schaaltje met de yoghurt, mayonaise en het sap van een halve limoen. Voeg in een kom de overige knoflook, bloem en de feta toe aan dit groentemengsel. Stamp dit met een stamppot stamper tot een niet volledig egaal geheel.

  3. Vorm vier burgers van het mengsel. Verwarm in een koekenpan 2 eetlepels plantaardige olie. Bak de burgers 8 minuten op middelhoog vuur zonder de burger om te draaien. Draai na 8 minuten de burgers om en bak nog 5 minuten.

  4. Snij de broodjes doormidden en beleg deze achtereenvolgend met de saus, de burger en de rauwkost. Sluit af met het bovenste broodje.

Deel
Deel dit recept