Deel
Deel dit recept

Chili con carne met pompoen en zoete aardappel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snijd de ui en de knoflook fijn. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak de uitjes samen met de fijngesneden knoflook bruin.

  2. Voeg hier nu het gehakt aan toe en rul dit. Snijd ondertussen de bleekselderij in kleine stukjes en voeg dit samen met het laurierblad en de chilipoeder bij het gerulde gehakt. 

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en kook het geheel 20 minuten op middelhoog vuur. Vergeet hierna niet het laurierblad uit de pan te halen.

  4. Als laatste stap moet nu de inhoud van de twee verpakkingen Groente-Idee Pompoen & Zoete aardappel in de pan gedaan worden. Laat alles nog 10 minuten op middelhoog vuur doorkoken en je speciale chili con carne is klaar!

Deel
Deel dit recept