Deel
Deel dit recept

Chili con carne met pompoen en zoete aardappel

Bekijk de receptvideo!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
Bekijk de receptvideo!
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snijd de ui fijn. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak de uitjes bruin.

  2. Voeg hier nu het gehakt aan toe en rul dit. Snijd ondertussen de bleekselderij in kleine stukjes en voeg dit samen met het laurierblad en de chilipoeder bij het gerulde gehakt. 

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en kook het geheel 20 minuten op middelhoog vuur. Vergeet hierna niet het laurierblad uit de pan te halen.

  4. Doe de inhoud van de twee verpakkingen Groente-Idee Pompoen & Zoete aardappel in een pan en bak het zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de Groente-Idee toe aan de pan met gehakt en laat alles nog 10 minuten op middelhoog vuur doorkoken. Vervolgens schep je het mengsel in de taco's, leg je er nog wat tomatenblokjes op en jouw chili con carne is helemaal ready!

  5. Kijk hierboven voor de receptvideo. Eet smakelijk!

Serveertips

Ook heel erg lekker: chili con carne met rijst of stokbrood!

Deel
Deel dit recept