Deel
Deel dit recept

Griekse wrap met Vissticks

Fish Stick iglo
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

 

'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 pakje Iglo Vissticks 10st
    Iglo Vissticks 10st
  • 4 wraps
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 rode paprika
  • 1 komkommer
  • 2 wortels
  • 300 ml volle yoghurt
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 potje komijnpoeder
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout

Bereiding

  1. Bereid de Vissticks zoals aangegeven staat op de verpakking. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
  2. Maak intussen de tzatziki door de helft van de komkommer fijn te raspen, het vocht er in een fijne zeef uit te drukken en dit te mengen met wat volle yoghurt.

  3. Breng de tzatziki eventueel op smaak met een snufje peper, zout, komijnpoeder en wat citroensap. 
  4. Snijd de rest van de komkommer, rode paprika, ijsbergsla en wortel in grove reepjes.
  5. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rol vervolgens de groentenreepjes samen met een lepel tzaziki en enkele gebakken Vissticks in de wrap.
  6. Snij de wraps schuin doormidden, of eet zo uit het vuistje. Smakelijk!

Deel
Deel dit recept