Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische burgers (2 stuks) 
2 hamburgerbroodjes 
1 tomaat 
sap van een halve citroen 
1 avocado 
1 el crème fraîche 
1/2 bosje verse bieslook 
spinazie bladeren, naar smaak 
peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Bereid ondertussen de Iglo Green Cuisine burgers volgens de instructies op de verpakking.
  2. Beleg de hamburgerbroodjes met het avocado mengsel. Leg de vegetarische burger hier op. Verdeel de plakjes tomaat en spinazie bladeren. Serveer direct!
  3. Hak de bieslook fijn en snijd de tomaat in plakjes.
  4. Schil de avocado, snijd deze doormidden en verwijder de pit. Prak de avocado fijn met een vork. Voeg het citroensap, de crème fraiche en de bieslook toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. 
  5. Grill de hamburgerbroodjes ongeveer 5 minuten in een grillpan. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven