Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische burger met avocado, tomaat en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking Iglo 
 (2 stuks)
1/2 bosje verse bieslook 
2 hamburgerbroodjes 
1 avocado 
1 tomaat 
sap van een halve citroen 
peper en zout, naar smaak 
1 el crème fraîche 
Handjevol spinaziebladeren, naar smaak 

Bereiding

  1. Hak de bieslook fijn en snijd de tomaat in plakjes.

  2.           Schil de avocado, snijd deze doormidden en verwijder de pit. Prak de avocado fijn met een vork. Voeg het citroensap, de crème fraîche en de bieslook toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. 

  3. Grill de hamburgerbroodjes ongeveer 5 minuten in een grillpan.

  4. Bereid ondertussen de Iglo Green Cuisine burgers volgens de instructies op de verpakking.

  5. Beleg de hamburgerbroodjes met het avocadomengsel. Leg hier de vegetarische burger op. Verdeel de plakjes tomaat en spinaziebladeren erover. Serveer direct!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven