Naanbrood met vegetarische balletjes

Voorbereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Naanbrood met vegetarische balletjes

Voorbereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 g bloem[Edit text here] 
1 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische balletjes 
1 theelepel suiker 
1 theelepel bakpoeder 
zout 
125 ml melk 
125 g volle yoghurt 
1 eetlepel olijfolie 
100 g wilde rijst 
1 granaatappel 
sap van 1 limoen 
handje verse muntblaadjes 
1 bakje hummus 
½  
komkommer

Bereiding

  1. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en 1 theelepel zout in een kom. Voeg de melk, olie en 75 g yoghurt toe. Verwerk alles met de handmixer tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 6 gelijke stukken, vorm er balletjes van. Rol de deegballen uit tot dunne plakken op een met bloem bestoven werkblad. Bak de naanbroden in porties in een koekenpan met een beetje olie op middelhoog vuur aan elke kant gedurende 1-2 minuten. Haal eruit.
  2. Bereid rijst volgens de instructies op de verpakking, giet af en laat staan met deksel op de pan. Bereid Iglo Green Cuisine vegetarische balletjes volgens de instructies op de verpakking. Was en snijd de komkommer in kleine blokjes. Halveer de granaatappel en verwijder voorzichtig de zaadjes. Meng de komkommerblokjes, granaatappelpitjes en limoensap in een kom met een snufje zout. Snijd de muntblaadjes grof.
  3. Smeer hummus op elk van de naanbroden. Doe over wat over. Verdeel de rijst, gehaktballetjes en de rest van de yoghurt erover. Maak af met de komkommer-granaatappelmix en munt.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven