´╗┐

Gevulde paprika in tomatensaus met aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Gevulde paprika in tomatensaus met aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

2 rode paprika's 
1 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarisch gehakt 
1-2 tomaten in blokjes 
1 pakje passata 
1 teen knoflook 
1 gesnipperde ui 
1 blikje tomatenpuree 
1 eetlepel olijfolie 
5 blaadjes verse basilicum 
2 grote gekookte aardappelen 

Bereiding

  1. Bereid het vegetarische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de paprika's in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten.

  3. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en druk licht aan.[Edit text here]
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprika's aan beide kanten aan. Neem uit de pan.

  5. Fruit de ui en knoflook 3 minuten en voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes en passata toe. Roer door.

  6. Leg de paprika's terug in de pan en bedek ze met de saus.[Edit text here]
  7. Laat 40-45 minuten zachtjes sudderen.

  8. Verdeel de blaadjes basilicum over de gevulde paprika's en serveer met de gekookte aardappelen.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven