Falafel met maïsdip

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
8
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
8
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
green cuisine falafel
100 gram maïs   
2 el mayonaise 
1 tl sambal oelek 
Zout en peper naar smaak  

Bereiding

  1.           Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 180°C). Leg de falafel op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de falafel elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten. Regelmatig omdraaien.

  2. 1)     Meng de maïskorrels met de sambal oelek en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.

  3. 1)     Doe de gewenste hoeveelheid maïsdip in serveerschaaltjes en begin met dippen! 

Tip

Top je hapje nog af met wat verse peterselie of koriander! Op zoek naar meer falafel inspiratie? Bekijk dan ook eens onze andere falafel recepten.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
125
6,8
0,4
1,6