Falafel met pasta, rode paprika en amandel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Falafel met pasta, rode paprika en amandel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 g amandelen 
1 verpakking Iglo   
green cuisine falafel
4 rode paprika’s 
100 ml olijfolie 
zout en peper naar smaak 
320 g papparadelle 
100 g erwten   
30 g peterselie   

Bereiding

  1. Bereid de falafel volgens de instructies op de verpakking. 
  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

  3. Deel de paprika’s door tweeën, verwijder de kern met pitten en smeer ze in met olijfolie. Grill ze gedurende ongeveer 15 minuten op 225 graden in de oven, totdat de paprika begint te kleuren.

  4. Kook de erwten volgens de instructies op de verpakking.

  5. 1)     Schil de paprika’s in kleine stukjes, pureer ze met een vork en meng ze met tomaat, amandel en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

  6. 1)     Meng het paprikamengsel en de gekookte erwten door de hete pasta. 

  7. 1)     Strooi de peterselie over de borden heen. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven