Falafel met pasta, rode paprika en amandel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Falafel met pasta, rode paprika en amandel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 g amandelen 
1 verpakking Iglo Green Cuisine falafel   
4 rode paprika’s 
100 ml olijfolie 
zout en peper naar smaak 
800 g bandspaghetti 
100 g erwten   
30 g peterselie   

Bereiding

  1. Deel de paprika’s door tweeën, verwijder de kern met pitten en smeer ze in met olijfolie. Grill ze gedurende ongeveer 15 minuten op 225 graden in de oven, totdat de paprika begint te kleuren.
  2. Schil de paprika’s en meng ze met tomaat, amandel en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Meng het paprikamengsel door de hete pasta en voeg peterselie toe. 
  4. Bereid de falafel volgens de instructies op de verpakking en serveer het geheel met gekookte erwten. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven