´╗┐

Glutenvrije vissticks met salade

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Glutenvrije vissticks met salade

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 
mango
 (ca. 500 g)
1 
rode ui
1 
rode biet
150 gram 
rucola
25 gram 
zonnebloempitten
15 gram 
bieslook
6 eetlepels 
olijfolie
4 theelepels 
agavesiroop / honing
4 eetlepels 
witte wijnazijn
1 theelepel 
korrelige mosterd
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de Glutenvrije Vissticks in een voorverwarmde oven zoals op de verpakking staat aangegeven. Ondertussen maak je een dressing.
  2. Was de bieslook, schudt het droog en snij in dunne ringetjes. Meng de azijn, mosterd en agavesiroop/honing en giet hier voorzichtig de olie bij. Roer de bieslookringetjes er ook doorheen en breng op smaak met peper en zout. Zet nu de dressing even opzij.
  3. Rooster de zonnebloempitten in een klein pannetje totdat ze goudbruin zijn. Snijd de ui in dunne schijfjes. Schil de mango en gebruik alleen het vruchtvlees. Snijd ook de rode biet in strips. Doe nu alles in een kom inclusief de rucola. Giet ook de zelfgemaakte dressing in de kom. 
  4. Haal de vissticks uit de oven en serveer dit naast de salade.