Deel
Deel dit recept

Glutenvrije vissticks met salade

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Glutenvrije Vissticks 12st
    Iglo Vissticks 15st
  • 1 mango (ca. 500 g)
  • 1 rode ui
  • 1 rode biet
  • 150 gram rucola
  • 25 gram zonnebloempitten
  • 15 gram bieslook
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 4 theelepels agavesiroop / honing
  • 4 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 theelepel korrelige mosterd
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Bereid de Glutenvrije Vissticks in een voorverwarmde oven zoals op de verpakking staat aangegeven. Ondertussen maak je een dressing.
  2. Was de bieslook, schudt het droog en snij in dunne ringetjes. Meng de azijn, mosterd en agavesiroop/honing en giet hier voorzichtig de olie bij. Roer de bieslookringetjes er ook doorheen en breng op smaak met peper en zout. Zet nu de dressing even opzij.
  3. Rooster de zonnebloempitten in een klein pannetje totdat ze goudbruin zijn. Snijd de ui in dunne schijfjes. Schil de mango en gebruik alleen het vruchtvlees. Snijd ook de rode biet in strips. Doe nu alles in een kom inclusief de rucola. Giet ook de zelfgemaakte dressing in de kom. 
  4. Haal de vissticks uit de oven en serveer dit naast de salade. 
Deel
Deel dit recept