Glutenvrije vissticks met salade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 
mango
 
(ca. 500 g)
1 
rode ui
1 
rode biet
150 gram 
rucola
25 gram 
zonnebloempitten
15 gram 
bieslook
6 el 
olijfolie
4 tl 
agavesiroop / honing
4 el 
witte wijnazijn
1 tl 
korrelige mosterd
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 210 °C, gas stand 5). Leg de Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 13 minuten. Draai ze om na 6 minuten. Ondertussen maak je de dressing.
  2. Was de bieslook, schudt het droog en snij in dunne ringetjes. Meng de azijn, mosterd en agavesiroop/honing en giet hier voorzichtig de olie bij. Roer de bieslookringetjes er ook doorheen en breng op smaak met peper en zout. Zet nu de dressing even opzij.
  3. Rooster de zonnebloempitten in een klein pannetje totdat ze goudbruin zijn. Snijd de ui in dunne schijfjes. Schil de mango en gebruik alleen het vruchtvlees. Snijd ook de rode biet in reepjes. Doe nu alles in een kom inclusief de rucola. Giet ook de zelfgemaakte dressing in de kom. 
  4. Haal de vissticks uit de oven en serveer dit naast de salade. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven