Deel
Deel dit recept

Gevulde tomaten met spinazie

Spinazie tomaten
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de teentjes knoflook in fijne blokjes en bak deze even met wat olie in een pan aan.
  2. Voeg de spinazie toe en laat dit gedurende ca. 2 minuten koken. Breng eventueel met een snufje zout en peper op smaak.
  3. Was de tomaten en snijd ongeveer één derde van de bovenkant af. Gooi deze bovenkantjes niet weg. Verwijder vervolgens de kern van de tomaat met een lepel.
  4. Doe de helft van het tomatenvruchtvlees bij de spinazie en laat dit alles nog een aantal minuten koken. Voeg de crème fraîche toe en breng nogmaals kort aan de kook.
  5. Verwarm intussen de tomaten gedurende ca. 2-3 minuten in de magnetron of oven zodat de vulling straks niet zo snel afkoelt.
  6. Vul vervolgens de tomaten met het spinaziemengsel en zet het 'dekseltje' van de tomaat er weer op. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept