Gevulde paprika met rijst en Spinazie met Alpro

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

5-6 
rode paprika's
250 gram 
zilvervliesrijst
2 
uien
2 tl 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ℃.

  2. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  3. Doe de  diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. 

  4. Pel en snipper de uien fijn en voeg deze later samen met de spinazie bij de gekookte afgegoten rijst. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel op smaak met een snufje peper en zout.
  5. Verwijder de 'dakjes' van de paprika's en snijd de kernen eruit. Was de paprika's goed en dep ze droog.
  6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
  7. Vul de paprika's met de rijst-spinazie vulling en zet de 'dekseltjes' er weer op. Plaats de gevulde paprika's op de ovenschaal en laat deze ca. 20 minuten in de oven garen.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
405
12,6 gram
1,8 gram
9,8 gram