Deel
Deel dit recept

Gevuld turks brood met gehakt en groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
Dit is een recept van De club van relaxte moeders, klik hier voor meer informatie en foto's. 
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Snijd het Turkse brood open, hol het uit (houd een randje van +/- 1 cm over) en verwarm de over voor op 180 graden.

  2. Pers de knoflook en meng deze met de zachte boter. Smeer het brood in met de knoflookboter en zet het ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Fruit ondertussen een ui en bak het gehakt rul met een beetje peper en zout. Bak op het laatst de Groente-idee Pesto gedurende twee minuten mee. Maak vervolgens de bechamelsaus zoals aangegeven op de verpakking. 
  4. Vul het brood met het gehakt-groentemensel en giet de bechamelsaus erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet het brood gedurende 15 minuten in de oven.
Deel
Deel dit recept