´╗┐

Gevuld pitabroodje met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Gevuld pitabroodje met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

2 
pitabroodjes
25 gram 
fetakaas
1 
grote ui
20 gram 
peulen
2-3 eetlepels 
tzatziki
1 eetlepel 
plantaardige olie
peper
zout

Bereiding

  1. Schil de ui en snijd deze in kleine blokjes. Maak daarna de peultjes schoon en snijd deze in kleine partjes.
  2. Verwarm de olie in een pan en fruit de blokjes ui bij een gemiddelde temperatuur aan.
  3. Voeg de spinazie en peultjes aan de pan toe, en breng het met een snufje peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in een broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
  5. Serveer met tzatziki en blokjes fetakaas.