Deel
Deel dit recept

Gevuld pitabroodje met spinazie

Gevuld pitabroodje
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Schil de ui en snijd deze in kleine blokjes. Maak daarna de peultjes schoon en snijd deze in kleine partjes.
  2. Verwarm de olie in een pan en fruit de blokjes ui bij een gemiddelde temperatuur aan.
  3. Voeg de spinazie en peultjes aan de pan toe, en breng het met een snufje peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in een broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
  5. Serveer met tzatziki en blokjes fetakaas.
Deel
Deel dit recept