Gevuld pitabroodje met spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

100 gram 
2 
pitabroodjes
25 gram 
fetakaas
1 
grote ui
20 gram 
peulen
2-3 el 
Tzatziki
1 el 
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Schil de ui en snijd deze in kleine blokjes. Maak daarna de peultjes schoon en snijd deze in kleine partjes.
  2. Verwarm de olie in een pan en fruit de blokjes ui bij een gemiddelde temperatuur aan.
  3. Voeg de spinazie en peultjes aan de pan toe, en breng het met een snufje peper en zout op smaak. Laat het vervolgens ca. 4 minuten onder een deksel sudderen.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in een broodrooster, snijd ze open en vul ze met het spinazie mengsel.
  5. Serveer met Tzatziki en blokjes fetakaas.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven